This is a read only copy of the forum. No changes will be saved. Head over to the new community if you want to post.

Jump to content


Armor Refine Skill

No higher + chance just as a skill

  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 Frosty Han

Frosty Han

    THE Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 275 posts
2
Neutral
  • Gender:Male
  • Location:Outside The Line
  • Server:Loki

Posted 11 March 2015 - 11:37 AM

Thoughts about adding Armor Refine Skill to Blacksmith? Without higher chance than the Refiner,just the skill,because it would make mass refining armor much faster,or would this affect the market greatly even without the higher chance like Weapon Refine does?


  • 0

3149mz6.jpg

Frosty Professor-Cedi Tanker
Frosty Beast-Cedi Killer
Exort-Le Forger


#2 Luxuri

Luxuri

    ಠ_ರೃ

  • Banned
  • PipPipPip
  • 1,863 posts
  • Gender:Male
  • Location:Helpdesk, chained to the wall
  • Server:Loki

Posted 11 March 2015 - 06:06 PM

Sure but I don't think it would be possible - or at least messy and would require a lot of effort - to have the same sort of choice you have for refining as the NPC, such as using different catalysts (enriched, etc).


  • 0

#3 Frosty Han

Frosty Han

    THE Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 275 posts
2
Neutral
  • Gender:Male
  • Location:Outside The Line
  • Server:Loki

Posted 12 March 2015 - 01:10 AM

I do not mean having enriched as an option in the skill,i wanted it to be like weapon refine,emveretacon phracon and oridecon,in armor case,Elunium.


  • 0

3149mz6.jpg

Frosty Professor-Cedi Tanker
Frosty Beast-Cedi Killer
Exort-Le Forger


#4 Luxuri

Luxuri

    ಠ_ರೃ

  • Banned
  • PipPipPip
  • 1,863 posts
  • Gender:Male
  • Location:Helpdesk, chained to the wall
  • Server:Loki

Posted 12 March 2015 - 02:31 AM

Fair enough, but would people even want it?

 

If they do, sure I could make the skill but it would involve whole new src code, because the armour refinement at the minute works through an NPC script rather than src.


  • 0

#5 Frosty Han

Frosty Han

    THE Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 275 posts
2
Neutral
  • Gender:Male
  • Location:Outside The Line
  • Server:Loki

Posted 12 March 2015 - 02:37 AM

Why not have people voice their opinion? if it proves to give more trouble than benefit,then dont.

 

Indefinite hold sounds good too.


  • 0

3149mz6.jpg

Frosty Professor-Cedi Tanker
Frosty Beast-Cedi Killer
Exort-Le Forger


#6 Luxuri

Luxuri

    ಠ_ರೃ

  • Banned
  • PipPipPip
  • 1,863 posts
  • Gender:Male
  • Location:Helpdesk, chained to the wall
  • Server:Loki

Posted 12 March 2015 - 02:54 AM

Just because it's in denied doesn't mean it can't get moved, don't worry D: It's just my initial thought.

 

But yes, I am letting people give their opinions :o


  • 0

#7 Alpheno Shockfall

Alpheno Shockfall

    Business Associate

  • Member
  • PipPipPip
  • 1,378 posts
157
Can I Spend Rep Yet?
  • Gender:Male
  • Location:Horus, Zoulang, Senneth, Tortus, Melromark, Sharia, Edea
  • Server:Loki
  • Character

Posted 12 March 2015 - 03:24 AM

I don't mind getting the skill, but I can't see myself trying to refine bulk armors faster, especially if the rates are the same as your regular refiner.


  • 0

Alpheno ShockfallRed Truffles ♫ Ancient Spell Circle

 

o 0 K o n a y u k i 0 o's Stat CalculatorRebirthRO Wiki ♫ Rock Paper Scissors Roulette

 

#8 Frosty Han

Frosty Han

    THE Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 275 posts
2
Neutral
  • Gender:Male
  • Location:Outside The Line
  • Server:Loki

Posted 12 March 2015 - 04:17 AM

I refine lvl 1 weapons in bulk faster with the blacksmith skill,just spam skill and click. So i thought maybe it would be the same for armour.

 

And thank you lux.


  • 0

3149mz6.jpg

Frosty Professor-Cedi Tanker
Frosty Beast-Cedi Killer
Exort-Le Forger


#9 Candidate

Candidate

    ~A Low-Life Passerby~

  • Member
  • PipPipPip
  • 428 posts
40
Excellent
  • Gender:Male
  • Location:Dewata~Thor~Loki
  • Server:Loki
  • Character

Posted 12 March 2015 - 10:38 AM

Yup, the tedious part is equipping and re-equipping those equipments.

I don't mind doing it, but if this skill is possible then, why not.

While at it, can i have something related to refining?

 

 

In refining ( the step where we choose which weapon we are gonna refine), can we have the refine level displayed?

currently, it is only saying the weapon name eg: knife, not knife+ 9.

Thanks.


  • 0

2ypfzut.jpg


#10 oekalaboeka

oekalaboeka

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 375 posts
69
Excellent
  • Gender:Male
  • Server:Loki

Posted 12 March 2015 - 11:33 AM

Yeah would be nice to have this currently i'm just saving armors on alt accounts because it's too much of a hassle to sell or upgrade them :/
  • 0

#11 Frosty Han

Frosty Han

    THE Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 275 posts
2
Neutral
  • Gender:Male
  • Location:Outside The Line
  • Server:Loki

Posted 14 March 2015 - 03:03 PM

This thread passed to be out of denied yet?
  • 0

3149mz6.jpg

Frosty Professor-Cedi Tanker
Frosty Beast-Cedi Killer
Exort-Le Forger


#12 Luxuri

Luxuri

    ಠ_ರೃ

  • Banned
  • PipPipPip
  • 1,863 posts
  • Gender:Male
  • Location:Helpdesk, chained to the wall
  • Server:Loki

Posted 14 March 2015 - 04:42 PM

I'll look into it whenever I can.


  • 0

#13 Frosty Han

Frosty Han

    THE Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 275 posts
2
Neutral
  • Gender:Male
  • Location:Outside The Line
  • Server:Loki

Posted 14 March 2015 - 11:18 PM

I'll look into it whenever I can.

A million thanks to you,o great returning lord.


  • 0

3149mz6.jpg

Frosty Professor-Cedi Tanker
Frosty Beast-Cedi Killer
Exort-Le Forger





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users